Bomen rooien?

Vergelijk de beste hoveniers in uw regio.

Gratis offertes aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies de beste hovenier

Vergelijk, bespaar en kies uw hoveniersbedrijf. Maak direct een afspraak!

Bomen rooien

Bomen zijn prachtig, maar toch kunnen ze soms voor problemen zorgen. Een boom kan te groot worden voor uw tuin, uw uitzicht belemmeren of de wortels kunnen uw bestrating vernielen. Als een boom te groot wordt of niet meer gezond is, loopt u bovendien het risico dat takken afbreken of dat de boom omvalt, met alle nare gevolgen van dien! Is het tijd om bomen te rooien? Laat dit dan over aan de echte specialisten, door hier een beroep te doen op de offertedienst van Hoveniers Direct.

Alle soorten bomen op alle mogelijke locaties

Het kappen van een klein boompje is zo gepiept, maar hoe moet dat met die hoge bomen? Bij hoge bomen is het meestal nodig om eerst in de boom te klimmen om de hoge takken af te zagen. Hiervoor dient u over de nodige ervaring en materialen te beschikken. Het is een stuk voordeliger en bovenal veiliger, om dit over te laten aan een expert. Datzelfde geldt voor bomen op lastige locaties, zoals tussen twee huizen in, dicht bij een woning of in een moeilijk toegankelijke achtertuin. Er moet dan extra voorzichtig gewerkt worden. Ook kunnen er bij een dergelijke klus hoogwerkers en hijskranen nodig zijn. Hier bent u op het juiste adres voor het vinden van een hovenier voor het kappen van alle soorten bomen op alle mogelijke locaties!

Voordelen van professioneel bomen rooien

Hoveniers Direct beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk met specialisten in boomverzorging en bomen rooien. Door van ons netwerk gebruik te maken bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • Veilige en effectieve werkwijze
 • Bomen rooien op lastige locaties
 • Professionele klim- en afvangtechnieken
 • Hoogwerkers en hijskranen voorhanden
 • Afvoer van afvalmateriaal
 • Verwijderen van boomstronken

Dat zijn veel goede redenen om niet zelf de bomen in te klimmen en zelf uw bomen te rooien. Bespaar uzelf veel zorgen en risico’s door hier offertes aan te vragen van specialisten in bomen rooien in uw omgeving!

Wat komt er allemaal kijken bij bomen rooien?

Onze specialisten nemen u al uw zorgen uit handen. Wel is het belangrijk dat u eerst controleert of u een kapvergunning nodig hebt. Uw expert in bomen kappen kan u hierbij helpen. Als alles in orde is, zal de boomspecialist nauwkeurig bepalen wat de beste manier is om uw boom te kappen. Daarna kunnen de werkzaamheden beginnen. De bomen worden professioneel gekapt en de boomstronken worden verwijderd. U mag zelf bepalen wat u met het overgebleven hout wilt doen. Het hout kan in stukken gezaagd worden, zodat u een mooi voorraadje hebt voor de openhaard. Het hout kan ook versnipperd worden en gebruikt worden voor het aanleggen van een tuinpad. Maar u kunt het hout ook gewoon laten afvoeren.

Hulp nodig?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het bomen rooien? Vul dan hier het online contactformulier in! U ontvangt spoedig vier gratis en vrijblijvende offertes van hoveniersbedrijven in uw regio. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken en het beste hoveniersbedrijf kiezen!

Offertes aanvragen

Bomen rooien?

Vergelijk tot 4 hoveniers in uw regio en bespaar 40%!
Offertes aanvragen

Hoveniers aan het werk

Offertes aanvragen

Voordelen van Hoveniers Direct

 • Hoveniersbedrijven in uw regio
 • Hoveniers met persoonlijke aandacht
 • In heel Nederland werkzaam
 • Ontvang gratis tot 4 offertes
 • Bespaar tot 40% op uw kosten